12.1.2023. 18:37
0
Cvijanović: Imali smo uspješan sastanak koalicionih partnera
FOTO: Avaz
Uoči Božićnog prijema kod srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH Željke Cvijanović u Administrativnom centru Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu održan je sastanak koalicionih partnera na nivou BiH.


Željka Cvijanović je istakla da je ovo bio uspješan sastanak i da su obavljeni razgovori oko svega što je neophodno.

Ona je naglasila da su se ovdje okupili ljudi iz različitih institucija i sa različitih nivoa vlasti, zaposleni u kulturi i medijima. Svi oni, kaže, smatraju da "trebamo na ovaj način da se okupimo i da pokažemo da uz dobru energiju možemo da se krećemo dalje".

Dodala je da će uslijediti tradicionalno godišnje okupljanje, koje je, kako je rekla, vrijeme za lijepe poruke mira i ljubavi.

- Ovo je prilika da svim našim građanima čestitam Novu godinu i poželim da sve ono što budemo radili u budućnosti budu naši zajednički uspjesi - rekla je Cvijanović, navodi Avaz, 



(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.