22.1.2023. 10:53
0
Vozači oprez: Mladi u BiH opet imaju opasan i glupav izazov na društvenim mrežama - voze ugašenih svjetala
FOTO: Crna Hronika
Još jedan opasan po ljudski život, a možemo slobodno reći i glup izazov kreirali su mladi u Bosni i Hercegovini. Da se kupaju u hladnoj rijeci, da divljaju sa automobilima, da ugrožavaju svoje ali i tuđe živote, sve zbog pregleda na društvenim mrežama, piše Crna Hronika.

Nažalost kada se dogodi tragedija, uglavnom, već bude kasno.

Ovog puta mladi na Instagramu pokrenuli su novi izazov. Vozač treba da u noćnim satima upravlja svojim vozilom bez svjetlosne signalizacije. Koliko je ovo glupo i opasno, nisu shvatili mladići iz Hercegovine koji su pristali na ovo, te snimali video klip za preglede i lajkove.

U ovom video klipu se vidi kako vozač Ivan putničkog vozila marke VW upravlja preko 80km/h svojim automobilom, te zbog izazova gasi svjetlosnu signalizaciju. U automobilu su se nalazili više mladića.

Uz smijeh i snimanje za Instagram, "ispoštovali" su navedeni izazov.

Snimak možete pogledati OVDJE.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.