2.2.2023. 20:30
0
Ambasador Murphy odao počast civilnim žrtvama u Sutini i Uborku
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Michael J. Murphy odao je počast civilnim žrtvama ratnih zločina u Sutini i Uborku.

"U ime američkog naroda pridružio sam se predstavnicima porodica žrtava i Udruženja civilnih žrtava da odam počast civilnim žrtvama ratnih zločina u Sutini i Uborku", objavljeno je danas na Twitter profilu Američke ambasade.

Ambasador je naglasio kako je odavanje počasti svim civilnim žrtvama rata 1992.-1995. neophodno za istinsko pomirenje i izgradnju inkluzivne budućnosti za sve građane Bosne i Hercegovine.

"Želim pohvaliti mostarske vlasti što su se pridružile porodicama žrtava u obilježavanju sjećanja na njihove voljene", naveo je ambasador Murphy.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.