8.2.2023. 15:38
0
Elmedin Konaković se u Bruxellesu sastajao sa HDZ-ovim lobistima: Da li je pokušao sakriti susret sa Željanom Zovko?
Nakon posjete Banjoj Luci i sastanka sa predsjednikom entiteta RS Miloradom Dodikom, ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković otputovao je u Brisel.

U jednom od sjedišta Evropske unije Konaković je održao niz sastanaka, koji je započet susretom sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhelyijem, a nastavljen sa izvjestiocem Evropskog parlamenta za BiH Paulom Rangelom, te HDZ-ovom europarlamentarkom Željanom Zovko i njoj izuzetnom bliskim Davidom McAllisterom.

Konaković je na društvenim mrežama objavio isključivo fotografije sa Davidom McAllisterom, pa se postavlja pitanje da li je pokušao sakriti susret sa europarlamentarkom Zovko. 



Fotografije tog susreta objavila je zato Zovko uz poruku da je sa novim ministrom vanjskih poslova BiH imala „konstruktivan sastanak“.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.