9.5.2023. 20:57
0
Nesvakidašnja akcija: Vatrogasci izvlačili zmiju iz auta
Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla danas su imali nesvakidašnju intervenciju. Naime, vlasnik automobila zatražio je njihovu stručnu pomoć kako bi izvukao zmiju koju je uočio ispod haube vozila.

U toku obavljanja redovnih aktivnosti tokom dana jedno vozilo je užurbano uletilo u krug vatrogasnog doma a vozač i putnici panično napustili vozilo, prenosi Tuzlanski.ba.

Vatrogasci su odmah ustanovili da je u pitanju domaća zmija smuk koja je kao što je opće poznato korisna u životinjskom lancu.

- Nakon što smo je pažljivo izvadili pustili smo je u prirodno stanište. Naš posao je zaista dinamičan i nikad ne znamo sa kakvim situacijama se možemo susresti. Ali što je najbitnije mi smo tu da vam pomognemo u opsegu naših mogućnosti, istakli su iz PVJ Tuzla.

ZmijaTuzla
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.