22.5.2023. 18:40
1
Trivić se pohvalila novim pojačanjem
Aleksandar Trninić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odlučio je da svoj politički put nastavi u okviru Narodnog fronta. Ovo je na zvaničnom Facebook profilu objavila predsjednica ove stranke Jelena Trivić.

Kako je kazala, Trninić je neko ko je iskreno radio za ideju opozicije na proteklim opštim izborima, ideja koju su neki lako prodali za neke lične interese.

“Zbog čvrste odlučnosti da slomi nepopularni režim u Republici Srpskoj pretrpio je mnoge udarce, ali je uprkos svemu ostao na prvoj liniji borbe kada je to bilo najpotrebnije”, navela je predsjednica Narodnog fronta.

Dodala je kako joj je drago da Narodni front postaje opcija koju biraju mnogi mladi iz različitih sfera društva, jer je to “najbolji pokazatelj da će ovo biti pobjednička priča za Republiku Srpsku, a toga se najviše boje režim i njegovi pomagači”.

Inače, osnivačka skupština Narodnog fronta, koji okuplja dojučerašnja potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić, bit će održana 23. maja 2023. godine.

Nije precizirana tačna lokacija i vrijeme održavanja događaja, a novinarima su poslati formulari za akreditaciju.

Iz poziva je jasno da se već radilo na logu stranke, ćiriličnim pismom ispisana je skraćenica, kojom dominira srpska trobojka u crvenoj, plavoj i bijeloj boji.

Kancelarije NF-a bit će u samom centru Banjaluke, preko puta Gradske uprave i Hrama Hrista Spasitelja, na Trgu srpskih junaka.


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.