5.1.2024. 19:47
0
Jelena Trivić Dodiku: Imao si novac, ali si opet morao krasti, saznali su Srbi ko si ti
Predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, poručila je Miloradu Dodiku, prvom čovjeku RS-a, da se uvijek trudila da bude na liniji sa Srbima, svojim narodom, te da joj to, kako je istakla, nije bio paravan za bogaćenje.

„Jelena Trivić se Milorade uvijek trudila da bude na liniji sa našim narodom, sa onim što jeste biće našeg naroda. Meni srpstvo nije paravan za bogaćenje, ja svoje srpstvo živim. A tom srpstvu me naučio deda, da biti dobar čovjek i dobar Srbin znači biti pristojan, odmjeren, smjeran, učtiv, po mogućnosti skroman, pošten, dostojanstven, imati obraz. Možeš li se pronaći i u jednom od ovoga?!“- poručila je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Ona kaže da to što Milorad Dodik vodi RS u propast, da priziva strani intervencionizam kako bi otišao kao nekakav heroj je žalosna stvarnost manjeg bh. entiteta.

„Vjeruj mi, saznao je narod ko si ti. Što bi rekli, progledao“, kaže Jelena Trivić i dodaje: 

„To što smatram da ne treba gurati prst u oko velikim silama i da nas politika konflikta ne vodi nigdje, je moj politički stav i smatram da je ispravan. Smatram da bi prije svega takav stav bio koristan za Srpsku i njen narod, iako me nekad taj stav koštao političkih poena, ja istrajavam i istrajavat ću na njemu, istovremeno znajući ko sam i šta sam, Srpkinja u duši, a ne na bankovnom računu.“

„Imao si silu i novac, mašineriju i opet si morao krasti. To samo govori o tvom ugledu u narodu i to je ono što tebi smeta. Nisu tebi problem ni Amerikanci ni Jelena Trivić nego narod koji te neće. Neće tu bahatost, dosta mu je korupcije, bogaćenja tebe i klike oko tebe preko narodne grbače, dosta mu je patriota na baterije“- poručije ona. 

„Milorade, Jelena Trivić živi u stanu koji je naslijedila od roditelja i nikom se ne žalimo, jer živimo vrlo srećno. Ali hoću ovim da podvučem jasnu liniju između mene i mojih i tebe i tvojih. Džaba vile kad je duša prazna. I kad te narod pročita i prezre. Nisi ti za mrziti, nego za žaliti. Neka su ti srećni božićni praznici", zaključila je Jelena Trivić.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.