11.6.2023. 12:54
0
Poznato vrijeme i mjesto dženaze dječaku Imranu, potresna poruka škole: "Po dobrom ćemo te pamtiti"
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Novom Travniku rano u subotu, 10. juna, život je izgubio Imran Pašalić, 12-godišnji član Taekwondo kluba Zenica.

U istoj nesreći, teško su povrijeđena i druga djeca, također članovi istog kluba.

Dženaza 12-godišnjem Imranu Pašaliću će biti obavljena u ponedjeljak, 12. juna na mjesnom mezaru Dolipolje nakon ikindije-namaza.

Tragični slučaj je, potresnom porukom, komentarisala i škola O.Š. "Enver Čolaković" Janjići koji je pohađao dječak.

Objavu prenosimo u cijelosti:

"Jutros je našu školu duboko pogodila teška vijest koja je potresla sve naše učenike i kolektiv. U teškoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio naš dragi Imran Pašalić, učenik VIa razreda.

Dragi Imrane, molimo Gospodara da ti podari lijepi Džennet, a tvojoj porodici i svima nama sabura u ovim teškim trenucima.

Zauvijek ćemo se sjećati tvog vedrog lika, osmijeha i dječije zaigranosti. Ponosili smo se tvojim uspjesima. Po dobrom ćemo te pamtiti i sa ljubavlju spominjati. Nedostajat ćeš nam svima. Nažalost, u tragičnoj nesreći povrijeđene su i naše učenice Emela i Sajra Oparić za koje se molimo i kojima želimo brz oporavak.

U ponedjeljak, 12.6.2023. godine, je Dan žalosti u našoj školi, a u holu škole će biti postavljena knjiga žalosti za našeg Imrana Pašalića."

Brojni prijatelji i poznanici opraštaju se emotivnim porukama na društvenim mrežama od malenog Imrana.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.