20.6.2023. 13:47
0
Ogrešević: Bogatiji smo za još jedan privredni subjekt, investitor je iz Slovenije
Ovih dana Cazin je postao bogatiji za još jedan privredni subjekt. Otvaranjem tekstilnog preduzeća “1953” d.o.o. Cazin ozvaničen je početak rada tekstilne firme čiji investitori su iz Slovenije, objavio je gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević.

"Modni dizajner Uroš Belantič, model Valerija Kelava i poduzetnica Irena Dular Žunic pokrenuli su proizvodnju modnih odjevnih predmeta marke “Just a Corpse”.  Ono što posebno raduje jeste podatak da je u novoosnovanom preduzeću zaposleno 13 radnica, te se do kraja godine planira zaposliti njih još 10. Cjelokupna planirana proizvodnja je namijenjena inostranom tržištu", napisao je Ogrešević. 

"Drago nam je da se u Cazinu tekstilna djelatnost razvija i u oblasti proizvodnje unikatnih modnih odjevnih predmeta marke “Just a Corpse”, što će stvoriti mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta", naveo je gradonačelnik Cazina. 


(Patria/A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.