30.4.2024. 12:12
0
Nedim Sladić o prvomajskim praznicima: "Više sreće želim neke druge godine"
Sutra nas sve u BiH očekuje promjena vremena.

Jutro će za 1. maj biti sunčanije, a poslije podne i tokom noći se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina, koji ponegdje mogu biti i izraženiji.

Ko sutra planira roštiljati ili okrenuti nešto na ražnju neka to uradi po mogućnosti u prijepodevnim satima, odnosno do sredine dana, poručili su i bh. meteorolozi.

“Sutra od sredine dana razvojem oblačnosti nestabilno vrijeme širom zemlje uz lokalno kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Maj počinjemo sa nestabilnim vremenom, a takvo vrijeme će nas, prema trenutnim prognozama, pratiti u narednih desetak dana. Temperature u okvirima prosjeka za maj”, objavljeno je na stranici BHMeteo.

O prvomajskim praznicima i vremenskim (ne) prilikama koje su pred nama oglasio se i poznati bh. meteorolog Nedim Sladić.

“Neko će dan, neko dva, a rijetki spojiti do pet dana slobodnog za Dan rada. U svakom slučaju, vrijeme neće biti baš najpovoljnije, ali neka ono ipak ne bude presudno u vašim planovima. Oni koji rade, pa… više sreće nam želim neke druge godine – c’est la vie (to je život, op.pr)”, napisao je Sladić na svojoj Facebook stranici.

(Erna H)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.