24.6.2023. 19:55
0
Bosanac preminuo na letu za Goteborg
U avionu koji je danas sa banjalučkog aerodroma krenuo za Geteborg preminuo je stariji Banjalučanin, saznaje portal banjaluka.com.

Kako  je potvrđeno portalu, danas je u 13:40 časova Policijskoj stanici Laktaši od strane mrtvozornika Doma zdravlja Laktaši prijavljeno da je na letu Banjaluka-Geteborg preminuo jedan putnik sat vremena nakon polijetanja, te da se avion vratio na Aerodrom Banjaluka.

"Na lice mjesta je izašao policijski službenik zajedno sa mrtvozornikom, koji je nakon izvršenog pregleda tijela konstatovao da se radi o prirodnoj smrti. Tijelo preminulog je preuzela porodica", kazali su za portal iz Policijske uprave Banjaluka.

Sa banjalučkog aerodroma su  potvrdili da se avion vratio u Banjaluku zbog hitnog medicinskog slučaja.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.