2.7.2023. 10:23
0
Sarajevska policija "uhvatila" čak 16 pijanih vozača
Sarajevska policija sankcionisala je jučer čak 16 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, navodi se u saopćenju MUP-a KS.

Osam vozača je sankcionisano zbog vožnje prije sticanja prava na upravljanje vozilom, odnosno zatečeni su bez vozačke dozvole.

Petorici vozača uručeni su prekršajni nalozi jer su upravljali vozilom za vrijeme zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom.

Prilikom kontrola policajci su iz saobraćaja isključili pet vozila zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole - saopćeno je iz MUP-a KS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.