4.7.2023. 22:13
1
Sramna izjava Dodika: Alicia Kearns je "muslimanska" lobistkinja, zahvalnice joj uručuje lično reis Kavazović
FOTO: Avaz
Premijer Velike Britanije Rishi Sunak poručio je svima koji budu ugrožavali suverenitet i integritet BiH da ih sljeduju "mjere".

Sunak je ovo kazao tokom sjednice Komiteta za vezu britanskog parlamenta, kao dio odgovora na pitanje predsjedavajuće Komiteta za vanjske poslove Alicie Kearns, prenosi Dnevni Avaz.

Povodom njegove izjave na Twitteru se oglasio predsjednik manjeg bh. entiteta RS Milorad Dodik. Ni ovaj put nije "štedio" riječi, a pored Sunaka napao je i Aliciu Kerns i reisu-l-ulemu IZ u BiH Huseina ef. Kavazovića.

"Britanski premijer u odgovoru na pitanje parlamentarke Kerns, muslimanske lobistkinje, kojoj zahvalnice uručuje lično reis Kavazović, kaže da će Velika Britanija preduzeti mjere protiv svih koji budu ugrožavali suverenitet i integritet BiH. Vjerujem da je tu mislio i na službenike svoje vlade, koji skoro 30 godina podrivaju suverenitet BiH", naveo je Dodik na Twitteru. 

(Elmedina H.)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.