19.4.2024. 20:15
1
Kao da Dodik govori iz njega, Stanivuković o skupu u Banjaluci: RS za mene nema nikakvu alternativu!
Gradonačelnik Banjaluke i još jedan od negatora genocida u Srebrenici, Draško Stanivuković, pohvalno je, u maniru vlasti u manjem bh. entitetu RS, govorio o skupu koji je jučer održan u Banjaluci, a kojeg je organizovao Milorad Dodik, predsjednik manjeg bh. entiteta RS.

- Mudro je razumjeti sve one koji su imali različita gledišta, ne kritikovati nikoga i tako možemo svi pomalo izaći iz tih okova koje imamo - rekao je Stanivuković o ovom skandaloznom skupu u Banjaluci.

On je rekao da na narodnom mitingu tema nije bila političke prirode, kao i da je važna jučerašnja posebna sjednici Narodne skupštine RS-a na kojoj je usvojen Izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine u kojem piše "da se u Srebrenici nije dogodio ni pojedinačni zločin genocida niti genocid uopšte."

- Odlučio sam izaći iz utabanog puta. Ovdje je jedna strana RS i ona za mene nema alternativnu, i to je važnije od tema ko će biti gradonačelnik, kad će ili neće biti izbora - poručio je Stanivuković.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.