12.7.2023. 15:51
0
Sarajlije pronašle osvježenje na bazenu na Dobrinji, velike gužve na ulazu
FOTO: N1
Prije sedam dana otvorena je ljetna sezona na bazenu u sarajevskom naselju Dobrinja.

Sarajlijama je dobrodošao još jedan bazen kako bi se u ovim toplim danima osvježili. Ulaz na bazen za djecu do šest godina je besplatan, dok djeca od šest do 12 godina plaćaju pola cijene karte koju plaćaju odrasli, prenosi N1.

Poludnevne karte (od 15 sati) djeca do 12 godina plaćaju 3 KM, a odrasli 6 KM. Cjelodnevne karte za odrasle koštaju 10 KM radnim danima i 12 KM vikendom.

Semir Efendić, načelnik Općine Novi Grad je rekao da na svakih četiri sata, kompletna količina vode u bazenu filtrira i dozira sa potrebnim količinama hlora i sredstava koja održavaju ph vrijednost vode.

Bazen u svom sastavu ima fitness centar kao i ugostiteljske sadržaje.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.