1.8.2023. 14:54
0
Lijepe vijesti sa "Olimpijskog bazena Otoka" za sve učenike osnovnih škola: Slobodan ulaz i korištenje jedne pruge u rekreativnom dijelu olimpijskog-velikog bazena
Iz JP "Olimpijski bazen Otoka" d.o.o. su obavijestili javnost o donošenju Odluke o realizaciji vijećničke inicijative.

"Naime, tokom augusta, odlučili smo razveseliti sve učenike osnovnih škola te im obezbijediti slobodan ulaz i korištenje jedne pruge u rekreativnom dijelu olimpijskog-velikog bazena. Ulaz će biti slobodan u periodu 09:30 – 15:00 časova svakoga dana. Uslov za korištenje besplatnog termina je rezervacija istoga dan prije na telefon 033 773 850 te naravno, poštivanje pravila Kućnoga reda Olimpijskog bazena", naveli su iz JP "Olimpijski bazen Otoka" d.o.o.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.