4.8.2023. 20:16
0
Dogovorena saradnja između Ministarstva za boračka pitanja KS, Grada Sarajevo i JP “Olimpijski bazen Otoka” d.o.o.
JP "Olimpijski bazen Otoka" d.o.o. je saopćilo da je dogovorena saradnja sa Ministarstvom za boračka pitanja Kantona Sarajevo i Gradom Sarajevo.

Saopćenje prenosimo u cijelost.

"Zadovoljstvo nam je objaviti saradnju između Ministarstva za boračka pitanja KS, Grada Sarajevo i JP 'Olimpijski bazen Otoka' d.o.o.

Naime, Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo sufinansirat će Projekat Grada Sarajevo, pokrenut u cilju rehabilitacije i rekreacije boračke populacije na Olimpijskom bazenu Otoka. Saglasnost za doznačavanje sredstava u ove svrhe iz Budžeta KS, dala je Vlada na jučerašnjoj sjednici.

Program rehabilitacije i rekreacije boračke populacije obuhvata individualnu rehabilitaciju u vodi, rekreativno plivanje i upotrebu saune (radno vrijeme saune je 12:00 – 21:00) pet puta sedmično u trajanju od četiri do pet sedmica. Pripadnici boračke populacije koji će biti obuhvaćeni ovim Projektom koristit će rekreativni prostor unutar plivališta, u periodu 09:00 – 23:00 časa (s tim što je posljednji ulazak na plivalište do 21:30).

Prilikom dolaska bit će dovoljno da se jave sa identifikacionim dokumentom na tzv. sportskoj recepciji.

U pitanju je projekat koji bi trebao biti realiziran u periodu od pet mjeseci za otprilike 600 korisnika.

Projekat će realizirati Koordinacija boračkih udruženja KS", navode. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.