2.8.2023. 21:47
3
Ovo je navodno šef hotela u Jablanici koji je pretukao 28-godišnju radnicu: Posao naslijedio od oca
Djevojka rođena 1995. godine incijala K.E. bila je uposlenica u hotelu ‘Jablanica’ u čijim prostorijama je napadnuta od strane gazde koji je po prijavi obavio informativni razgovor sa pripadnicima MUP-a HNK PS Jablanica nakon kojeg su ga lišili slobode.

Cijeli slučaj prijavila je majka 28-godišnje djevojke nakon što je ona došla u porodičnu kuću vidno potresena, te sa modricama na tijelu. Gazda ju je pretukao u večernjim satima.

Policijskoj upravi nemili događaj je prijavljen u 20:50 sati kada su pripadnici izašli na teren. Osoba je zadržana u prostorijama policijske stanice u Jablanici.

Riječ je navodno o Amiru Džafiću koji je hotel naslijedio od oca, poznatog jablaničkog biznismena, piše portal Crna-hronika.

Ovu informaciju potvrdio je i MUP HNK, navodeći inicijale.

- 1.8.2023.godine, u 20,50 sati, u PS Jablanica prijavila je D.K. iz Jablanice da je u hotelu „Jablanica“ njezinu kćerku E.K. (1995) fizički napao i nanio joj vidne ozljede A.Dž. (1979). Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Dežurni liječnik iz KBC Bijeli brijeg Mostar obavijestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške tjelesne ozljede. Upoznat nadležni tužitelj, poduzete sve potrebne mjere – naveli su iz policije.

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.