3.8.2023. 17:30
0
Vučić: Mi smo jedan narod, trebamo biti jedni uz druge, nikada više neće biti blokada na Drini
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon današnjeg sastanka s predsjednikom RS Miloradom Dodikom rekao je danas u Srpcu da su građani iz RS i Srbije jedan narod i da treba uvijek da su jedni uz druge.

Vučić je istakao da je ponosan šta je urađeno u Srpcu i što to danas mogu da pokažu.

- Imali smo duge i iskrene razgovore sa rukovodstvom RS. Nije nam jednostavna situacija zbog sve težih pritisaka na RS i Srbiju, ali važno je da ljudi u RS znaju da će Srbija uvijek poštovati međunarodno javno pravo. Nikada se nećemo odreći svoga naroda. Nikada više neće biti blokada na Drini. Borit ćemo se da budemo svoji na svome, da sačuvamo svoje ime i prezime ne dirajući baš nikog - poručio je Vučić.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.