27.4.2024. 16:28
0
HDZ provocira Milanovića: "Vrhovni šarlatan bezočno laže"
FOTO: N1
HDZ nastavlja s provociranjem predsjednika RH Zorana Milanovića na Facebooku, na što on ne reagira još od 19. aprila i odluke Ustavnog suda da ne može biti mandatar ni predsjednik Vlade kad se ona formira

'Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije - bezočno laže! Dok i dalje izbjegava odgovoriti na pitanja o svom debaklu na izborima, kao i na upite o pogodovanju ruskom ortaku i o tome za čije je strane interese radio i od koga je uzimao novac kao 'konzultant', Kršitelj Ustava i izborni gubitnik Milanović opet - laže. Sitni zavidnik ne miri se s tuđim uspjesima.

Tako mu se priviđa da je i dalje 2015. i da Hrvatsku vodi SDP-ova Vlada nacionalne katastrofe - kada smo s njim kao najgorim premijerom u povijesti bili na 61% prosjeka razvijenosti EU. No danas je - nakon dva mandata PVRH Andreja Plenkovića - na 76% prosjeka EU-a, čime je dostigla Mađarsku, a prestigla Slovačku, Grčku i Latviju - premda su te države znatno prije nas postale članice. To najbolje pokazuje razliku između odgovornog vođenja zemlje i Milanovićeva lijevog šarlatanstva.

Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. aprila rekao jasno - NE! Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i VladaRH!', napisali su HDZ-ovci na Facebooku.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.