4.8.2023. 18:11
0
Bećirović o Dodikovim uvredama: Ostavljam da se valja u blatu uvreda, ne mogu se spustiti na njegov prostački nivo
Denis Bećirović, član Predsjedništva BiH odgovorio je na uvrede predsjednika RS Milorada Dodika koji ga je nazvao umobolnim tipom.

- Nekontrolisani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića, zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita – poručio je Bećirović.



Podsjetimo, Dodik je rekao da zna direktora psihijatrije u Sokocu.

- Mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman – poručio je Dodik.

Također, iz kabineta člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića danas je saopćeno da je Srbija obavezna poštovati suverenitet države Bosne i Hercegovine, nakon čega su uslijedile Dodikove uvrede na račun Bećirovića.

Dodik je i jučer vrijeđao Bećirovića gdje je izjavio da „Bećirović stalno zaboravlja pa ga treba stalno podsjećati da je on predstavnik muslimana u Predsjedništvu BiH, da su ga oni birali i može da priča samo u njihovo ime“.

Bećirović je na uvrede odgovorio da on ima argumente. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.