8.8.2023. 21:25
0
Burna reakcija Semira Efendića: Agresori uz pomoć naivaca mirnim putem zauzeli institucije
Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu reagirao je na novu optužnicu Tužilaštva Bosne i Hercegovine protiv heroja odbrane Goražda i Istočne Bosne.

"Oni koji su branili i odbranili Bosnu i Hercegovinu danas se brane od Bosne i Hercegovine jer su u međuvremenu agresori mirnim putem zauzeli njene institucije", napisao je Semir Efendić i dodao:

"To su izveli uz pomoć naivaca i jeftinih politikanata koji sve što urade da bi se dograbili ili ostali na nekoj fotelji zovu 'kompromis'", napisao je Efendić.

Podsjećamo, Tim tužilaca Posebnog odjela za ratne zločine, podigao je optužnicu protiv 13 osoba, nekadašnjih zapovjednika i pripadnika Armije Republike BiH, koji se terete za ratne zločine nad žrtvama srpske nacionalnosti u mjestu Jošanica kod Foče u mjesecu decembru 1992. godine, u kojem je ubijeno 56 civila srpske nacionalnosti, ranjeno oko 10 žrtava, a kuće, imovina, poljoprivredni i pomoćni objekti zapaljeni i uništeni, prenosi SB.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.