20.8.2023. 17:57
0
Gradonačelnik Visokog podnio prijavu protiv lažnog profila: Izložen sam mržnji
Gradonačelnik Viskog Mirza Ganić saopćio je kako je prilikom nedavne posjete federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku podnio krivičnu prijavu protiv, kako je naveo, „psihopata koji koriste prikrivene lažne profile na društvenim mrežama za vrijeđanje, izmišljanje i širenje svake vrste mržnje i zla prema drugim i drugačijim“.

Ganić ističe kako je od preuzimanja mandata kontinuirano izložen fabrikovanju laži s lažnih profila sa kojih se čak, kako je naglasio, poziva i na njegov linč, te se ugrožava njegova, ali i sigurnost osoba iz njegove neposredne blizine.

Ti profili iznose neistinite podatke i informacije, naveo je Ganić te dodao da iza pojedinih čak stoje državni službenici koji tu svoju funkciju zloupotrebljavaju kako bi službene informacije iz Gradske uprave Grada Visokog krivo prezentovali i plasirali u javnost.

“Na ovaj način ugrožava se sigurnost mene i moje porodice, ali i drugih osoba iz moje neposredne blizine, jer ovakvim nerazumnim ponašanjem, iznošenjem laži, montiranjem slika i pokušajem bacanja ljage na moje ime izaziva negativne reakcije kod drugih korisnika društvenih mreža s jasnim ciljem dezavuisanja javnosti u korist politike koju su Visočani prije tri godine na izborima poslali u prošlost ocijenivši je kao lošu što je pokazao i konačni izborni rezultat”, napisao je na Facebook nalogu.

Poručio je da će nastaviti raditi u interesu interesu svih građana, ali i nastaviti borbu protiv, kako je naveo, „recidiva osmogodišnje nametnute diktature i zla“.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.