28.8.2023. 21:52
0
Jak vjetar u Banjaluci: Stiglo upozorenje na moguće nevrijeme
Snažan vjetar pogodio je Banjaluku u večernjim časovima, a uplašeni građani zbog prethodnih oluja koje su pogodile ovo područje, panično premještaju automobile koji su bili parkirani ispod drveća.

Na telefonskim aplikacijama o vremenu stiglo je upozorenje na moguću oluju do 23 časa.

Postoji mogućnost za padavine do ponoći, ali ranije nije bilo upozorenja da bi olujni talas koji stiže iz pravca Hrvatske mogao zahvatiti i regiju Banjaluke, prenosi BL portal.



Iz FHMZ je izdato narandžasto upozorenje.

regija Banja Luka
28.8.2023. od: 17:00 do: 23:00
Očekuju se pljuskovi sa grmljavinom

BUDITE SVJESNI. Budite u toku sa aktuelnom vremenskom prognozom. Očekujte manje smetnje u aktivnostima na otvorenom.
Budite svjesni da se mogu pojaviti oluje sa grmljavinom. Budite posebno pažljivi u izloženim područjima, kao što su planine, šume i otvoreni tereni. Smetnje u vanjskim aktivnostima su moguće.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.