16.9.2023. 14:11
0
Karić: Grad Sarajevo dijeli vaučere od 100 KM kako bi građanima olakšali kupovinu bicikla
Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, najavila je kako će Grad "olakšati građanima nabavku bicikla kroz subvencioniranje njihove kupovine".

Poziv je objavila na društvenim mrežama, uz poruku: "subvencioniramo kupovinu bicikala".

Dodala je da je cilj promocije biciklizma kao održivog načina mobilnosti

U partnerstvu s jednom bankom, dodala je, podijelit će 73 vaučera u iznosu od po 100 KM svaki, koje možete iskoristiti u određenom shopu za kupovinu bicikla.

Prijaviti se možete putem OVOG LINKA od sada pa do petka, 22.9. do 13 h.

"Učestvovati mogu punoljetni građani koji imaju prebivalište na području četiri gradske općine. Subvencioniranje kupovine bicikala je samo jedna od brojnih aktivnosti koje Grad Sarajevo organizuje u okviru obilježavanja Evropske sedmice mobilnosti. Podržite održivu mobilnost i zajedno promovirajmo biciklizam kao ekološki prihvatljivu alternativu!", navela je gradonačelnica.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.