17.9.2023. 16:42
0
Arnaut demantovao Dodika: U Njemačkoj se ne vodi nikakva istraga od Schmidtovom pasošu. Naprotiv, na svakom sastanku je naglašena podrška visokom predstavniku
“U Njemačkoj se o Schmidtovom pasošu ne vodi nikakva istraga. Naprotiv, na svakom od 50+ sastanaka koje sam već održao, počev od predsjednika te države, 20+ poslanika u Bundestagu, u MVP, naglašena je podrška Njemačke za visokog predstavnika u Bisni i Hercegovini”, napisao je ambasador Damir Arnaut.

Reagirajući na današnju izjavu Dodika, ambasador naše države u Berlinu naveo je još i ovo:

“Posebno mi je drago što sam u prilici da zagovaram da nije vrijeme za odlazak OHR-a i stranih sudija i što to nailazi na značajnu podršku”.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.