24.10.2023. 17:11
0
Objavljen i snimak Banjalučanke kojoj je u vožnji "pritužilo" pa je nasred ceste obavila nuždu
Ženska osoba inicijala D. M. kažnjena je zbog izvršavanja nužde na javnom mjestu nakon što je snimak njenog "čina" objavljen na društvenim mrežama.

Snimak od jutros kruži na društvenim mrežama i pretpostavlja se da je tada i nastao. 

Na snimku se vidi kako osoba zaustavlja automobil, izlazi iz njega, skida donji dio odjeće i vrši nuždu. Sve se to dešavalo u samom centru grada kod Narodnog pozorišta.

Prema o javnom redu i miru Republike Srpske navedeno je da "ko vrši fiziološku potrebu ili pokaže spolni organ ili druge intimne dijelove tijela drugima na javnom mjestu biće kažnjen od 200 KM do 800 KM".


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.