27.10.2023. 23:10
2
Gorica Dodik o hit snimku njenog oca Milorada: Pa šta ako mu je dječak viknuo "đe si lopove". To je uradio jedan dječak a ne djeca kako bi mnogi voljeli
Na društvenim mrežama je postao viralan snimak na kojem jedan dječak dovikuje Miloradu Dodiku "đe si lopove" tokom njegove posjete jednom dječijem vrtiću.
Snimak je nasmijao mnoge, internetom se proširio brzinom svjetlosti, a sada je reagovala Dodikova kćerka Gorica. - Pa šta ako je jedan dječak viknuo “đe si lopove”, vidim to vam je vijest dana. Ne znam što vam nije nikad bilo zanimljivo kad ga djeca grle i trče da se slikaju sa njim. I uvijek će, vi to doživjeti ne možete. I da, na tom vašem snimku koji kruži čuje se jedan dječak, a ne djeca kako bi mnogi voljeli, tako da se opet prerano radujete da je gotov - napisala je Gorica Dodik.
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.