31.10.2023. 9:35
3
Gradonačelnika Istočnog Sarajeva pozvao na "obračun", Ćosić mu ostavio adresu: "Živ mi bio brate po vjeri odrečenoj"
Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, sinoć je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija kule na Trebeviću koja je osvijetljena u bojama zastave bh. entiteta Republika Srpska.

Kula u bojama zastave RS-a vidljiva je iz većeg dijela Sarajeva, a ta vijest sinoć je podigla mnogo prašine u domaćoj javnosti.

Mnogo komentara zabilježeno je i na Ćosićevoj Facebook objavi gdje su svoje mišljenje davali i građani koji žive u Federaciji BiH.

Interesantno je da je na njihove negativne komentare odgovarao i sam Ćosić, te je tako jednoj osobi koja ga je neformalno pozivala na "obračun" ostavio svoju adresu dodavši da ga čeka na tom mjestu.

Na drugi komentar Ćosić je odgovorio kako mu je otac bio u VRS-u i da se ponosi time. Dodao je kako, uprkos tome, ne mrzi druge ali voli svoje.

- Živ mi bio brate po vjeri odrečenoj, napisao je Ćosić u zaključku drugog komentara.



(Ajdin B.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.