1.11.2023. 11:26
0
Zbog ubistva Osterdala uhapšene još dvije osobe na Palama
FOTO: Avaz
Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su još dvije osobe za koje se sumnja da se mogu dovesti u vezu sa ubistvom švedskog državljanina Harisa Osterdala i ranjavanjem ?lvira Mutića u Sarajevu, saznaje ATV.

Zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu sinoć je na području Sokoca uhapšen Oliver Herbert Peter, a danas su na području Pala uhapšene još dvije osobe.

Kako saznaje ATV hapšenje je usljedilo nakon što su pripadnici MUP-a Srpske i PU Istočno Sarajevo izvršili pregled više objekata na teritorije  RS. 

Tom prilikom se došlo do saznanja o kretanju dvije osobe koje se mogu dovesi u vezu sa ubistvom Osterdala.

Nakon policijske potjere dvojica osumnjičenih uhapšeni su u kanjonu Miljacke.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.