7.11.2023. 17:04
0
Oglasio se vlasnik lokala iz Modriče: Sve je šala mojih drugova i mene, Tupeša je moj brat. Nikakvog reketiranja nije bilo
Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem grupa momaka ulazi u jedan ugostiteljski objekat u Modriči oglasio se i muškarac koji tvrdi da je gazda objekta.

- Sve se dogodilo bespotrebno. Sve je šala između mene i mojih drugova u kojoj sam učestvovao i ja. Želim samo da poručim da nikakvog reketiranja nije bilo, nikakvog maltretiranja, nikakvih prijetnji, ucjena. To je šala mojih drugara i mene. Tupeša je moj brat i veliki poznanik, u nekoliko navrata je i radio kod mene. Sarađivali smo u nekoliko navrata. Uvijek smo imali korektnu saradnju. Ovom prilikom pozdravljam - rekao je muškarac navodeći da se zove Ivan Mitrić.

Snimak pogledajte OVDJE.

Naime, kako su mediji prenijeli u ugostiteljski objekat u Modriči upao je kik-bokser Ljuban Vidović Hofman sa grupom momaka. On je prijetio konobaru tražeći navodno gazdu objekta. U jednom trenutku Hofman je kazao da je "Tupešin kum".

Vidović upao u lokal i rekao obaćajući se konobaru:

- Šta se radi ovde, gde je crv, crvić mali? Aj zovi ga.

Iz policije su naveli tom prilikom kako im incident niej prijavljen.

 
Modriča
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.