10.11.2023. 19:05
0
Navijačima Željezničara zabranjeno gostovanje u Banja Luku
FOTO: the maniacs/facebook
Navijači Željezničara neće moći bodriti svoj tim na gostujućoj utakmici protiv Borca, koja se igra u nedjelju.
Tu informaciju saopštila je navijačka grupa The Maniacs putem svojih kanala, gdje je pozvala sve koji su već uplatili ovo gostovanje da izvrše povrat novca.

U prethodnoj objavi popularnih Manijaka stoji da su sva mjesta za gostovanje u Banja Luci popunjena i da se uplate obustavljaju, a bilo je riječ o 250 ulaznica za gostujuću tribinu Gradskog stadiona.

Zvaničan razlog zabrane još nije poznat.

Podsjetimo, najvatreniji navijači Željezničara nisu pušteni na stadion u Banja Luci ni prošle sezone, kada su u velikom broju vraćeni nazad za Sarajevo kada su stigli na ulaz u Banja Luku.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.