16.11.2023. 10:58
0
Kovačević ismijao Crnadka: Istina je da se Dodik sastao sa Schmidtom u Bakincima, priključili su im se Donald Trump i Donald Duck
FOTO: n1
Portparol SNSD-a i delegat u Domu naroda BiH Radovan Kovačević ismijao je tvrdnju PDP-ovog Igora Crnadka da se Milorad Dodik sastao sa visokim predstavnikom u BiH Christianom Schmidtom
Crnadak je sinoć najavio da će danas objaviti detalje ukoliko to ne učini SNSD. Kovačević kaže da je ta priča 'patka'.

"Da ne bude da nešto krijemo, istina je da se Dodik sastao sa Schmidtom u Bakincima. Sastanak je protekao u divnoj atmosferi i uvažavanju.

Prisustvovali su naravno i Donald Tramp. I Donald Dak. Dogovoreno je da baš Donald Dak bude visoki predstavnik, jer je za tu imaginarnu funkciju teško pronaći primjerenijeg imaginarnog lika. Kakva patka", naveo je Kovačević.

On kaže da je postalo zamorno demantirati laži opozicije u RS.

"Gospodo, 1000 puta ponovljena laž ne može postati istina i već je postalo prilično zamorno svakodnevno demantovati vaše baljezgarije i fantazmagorije", naveo je Kovačević.


(Aldin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.