16.11.2023. 19:49
0
Adnan Redžović odmah nakon puštanja odradio trening: Iron Puki završio sa prelomom jagodičnih kostiju
U ponedjeljak u sarajevskoj Općini Centar došlo do sukoba bivšeg boksera Adnana Redžovića i aktivnog boksera Edina Puhala zvanog Iron Puki. Puhalo je prošao sa teškim tjelesnim povredama, a sarajevska policija je lišila slobode Redžovića zbog nanošenja istih.

Jedan je završio na KCUS-u a drugi na saslušanju.

Puhalo je rekao da je teško povrijeđen nakon što ga je Redžović napao sa leđa, dok je Redžović rekao da mu je “možda opalio šamar” i da se branio.

Puki je završio na Kliničkom centru, a tu mu je pružena ljekarska pomoć.

“Nisam očekivao niti sam uopšte razmišljao da će me udariti tako na foru. U holu Općine ima videonadzor pa će policija izuzeti snimak”, izjavio je Puhalo i dodao:

“Nakon toga sam otišao kolima Hitne i uz pratnju policije u Klinički centar gdje su mi doktori konstatirali prelome jagodične kosti na tri mjesta kao i prelom lopatice jer sam pao na leđe i udario potiljkom o asfalt. To su teške tjelesne povrede, a monstrum Redžović će biti krivično gonjen i nadam se da će pravna strana ove naše države istrajati do kraja i da će kazniti najrigoroznijom mogućom kaznom ovo ljudsko smeće”, izjavio je Puhalo.

Bivši bosanskohercegovački kikbokser Adnan Redžović pušten je na slobodu nakon što je saslušan u Tužilaštvu KS zbog fizičkog obračuna s bokserom Edinom Puhalom, poznatijem kao Iron Puki.

Nakon izlaska iz pritvorske jedinice, Redžović je odmah otišao u sportsku dvoranu i odradio trening.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.