23.11.2023. 12:36
0
Konaković sutra s Grlić Radmanom u Sarajevu
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković sastat će se u petak, 24. novembra 2023. godine u Sarajevu sa ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordanom Grlić Radmanom.

Doček ministra Grlić Radnama i delegacije Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske biti će upriličen u zgradi Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Medijima će biti omogućeno snimanje protokolarnog dočeka u navedenom terminu, te početak sastanka izaslanstava dvaju ministarstava vanjskih poslova.

Nakon sastanka delegacija, u 10.15 sati ministri Konaković i Grlić Radman će dati izjave za medije u atriju Ministarstva.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.