23.11.2023. 14:09
0
Oglasio se Mijatović nakon zabrane: Čemu strah, čemu organizovana hajka na pruženu ruku, na život? Niste ni svjesni šta sami sebi radite
Nakon što je MUP RS zabranio svečanu akademiju povodom Dana državnosti BiH u Banjoj Luci, oglasio se Vojin Mijatović.

Svečanu akademiju trebao je organizirati SDP Banja Luka, no zbog navodne ugrožene sigurnosti iz MUP-a RS stigla je zabrana.

"Nažalost MUP RS nam je zabranio da volimo svoju zemlju, zabranio da slavimo život svih nas, zabranio naše zajedničko naslijeđe. Čemu strah, čemu zabrane, čemu organizovana hajka na pruženu ruku, na život", pita Mijatović.

"Vjerujem da ste ubjeđeni da ste sa ovim pobijedili, vjerujem da likujete nad sopstvenim jadnom, a niste ni svjesni šta radite sami sebi.

Ovo ste vi, ovo nije ni moja Banja Luka i ovo nije ni Republika Srpska u koju se kunete a koju ste opljačkali, ovo ste vi, vaša politika, vaše slabosti i vaše panike", istakao je Mijatović.

On kaže da će se borba nastaviti.

"Naravno ako ste mislili da je ovdje kraj, griješite, borba se nastavlja časna, iskrena, antifašistička. Svim građanima BiH od srca želim čestitati već danas Dan državnosti BiH, a vi miševi dobro zapamtite ključnu poruku SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU.

Ljubim svoju Banja Luku i ljudim svaki pedalj svoje jedine domovine Bosne i Hercegovine", zaključio je Mijatović.

(Ajdin B.)





0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.