24.11.2023. 8:05
0
Komšić o koaliciji sa SDA: Ne pada mi napamet da sebi vežem ruke pred lokalne izbore
FOTO: FTV
Predsjednik SDA Bakir Izetbegović pokušao je prije nekoliko sedmica okupiti blok koju su trebali činiti i DF, NES i SBiH.

No, kako stvari stoje, od toga neće biti ništa. To potvrđuje i izjava predsjednika DF-a Željka Komšića, koji je kazao da neće "sebi vezati ruke pred lokalne izbore".

- Ovo su lokalni izbori, ne bih ganjao veliku politiku na lokalnim izborima. Nije problem saradnje i odnosu bloka prema trojki, ne pada mi napamet da sebi vežem ruke pred lokalne izbore - rekao je Komšić za FTV.

Podsjećamo, ranije je predsjednik NES-a Nermin Ogrešević kazao da se partnerstvo ne može graditi na lažima. To je bila njegova reakcija na to što je SDA odlučila biti dio većine u HNK bez NES-a.

(Aldin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.