29.4.2024. 8:57
0
Zuhrić: Sa SDA i SBiH nastavljamo razgovore o najboljim kandidatima za načelnike
Šef Kluba Demokratske fronte u Skupštini KS Albin Zuhrić kazao je da je tačno da DF razgovara sa SDA i Strankom za BiH kako bi pronašli najbolje kandidate koji se mogu suprotstaviti lošim kandidatima trojke.

"Trojka je u koaliciji sa SDA u Krajini. Ovdje nije važno da stranke sarađuju, nije važno da ima neka koalicija. Mi ćemo izaći na izbore samostalno. Tamo gdje je loš kandidat neće dati kandidate i SDA i SBiH i DF", kazao je.

Potvrdio je da su općine Centar i Novo Sarajevo primjer nerada.

"DF će podržati kandidata SDP-a u Starom Gradu. Dennis Gratz bi mogao biti kandidat za Centar, ali još nema konačne odluke", kazao je Zuhrić.

(Erna H.) 

DFSDASBIH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.