17.12.2023. 9:09
1
Diplomirala Arijana Memić - Diplomu posvetila bratu Dženanu: "Otkako si otišao, meni je ostala samo jedna želja...Da se opet nekada i negdje sretnem s tobom"
Arijana Memić diplomirala j na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, a diplomu je, kako kaže, posvetila ubijenom bratu Dženanu Memiću.

"Imao si svoje želje i snove, ja sam imala svoje. Otkako si otišao, meni je ostala samo jedna želja... Da se opet, nekada i negdje, sretnem s tobom.

Dala sam sebi obećanje i obavezu da dok dišem, nastojim dovršiti sve ono što si ti započeo. Po prvi put u ovih skoro osam godina, danas sam osjetila sreću u srcu. I ti si bio tu! Sve što si srcem slavio...", navela je Arijana Memić u objavi na društvenim mrežama.



Podsjetimo, Dženan Memić je stradao u februaru 2016. godine. Zajedno s njim, u ilidžanskoj Velikoj aleji je bila njegova tadašnja djevojka Alisa Mutap.

Uslijed zadobijenih povreda, mladić Dženan Memić je preminuo u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sedam dana kasnije.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.