1.1.2024. 17:45
0
Pogledajte kako se slavila Nova godina u Bužimu 1993.: Rahmetli general Izet Nanić pokazao umijeće na klavijaturama
FOTO: Screenshot
Nijaz Nanić, brat rahmetli generala Izeta Nanića objavio je na društvenim mrežama snimak dočeka Nove godine u Bužimu 1993. godine.

Na snimku se vide pripadnici 505. bužimske brigade na dočeku Nove 1993. godine, a ono što najviše privlači pažnju je rahmetli general Izet Nanić koji na klavijaturama zabavlja prisutne. 

Nijaz Nanić uz video na svom Facebook profilu između ostalog osvrnuo se na nekadašnja slavlja Nove godine i slavlja sada, te napisao:

"Šta se to dešava sa mojim Bužimom? Svaki grad u USK, osim Bužima, Novu godinu dočekuje okićen i sa punim osjećajem prazničnog rasploženja i slavlja.

U ratnim godinama slavili smo, nadali smo se. Sada ne slavimo, ne nadamo se. Teža su ona vremena u kojima nada nestaje.

Znamo dobro ko se trudi da u nama ubije i posljednju nadu u pravedno i prosperitetno društvo.

Želim vam svima sretnu 2024. godinu i da se u Novoj godini vaše želje i nadanja ispune i da pri tome Bog bude zadovoljan sa vama."



(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.