13.1.2024. 18:38
0
Zastrašujuća prijetnja upućena banjalučnoj televiziji: "Nemoj da vam uđem u tu zgradu i da vas sve pobijem javno pred cijelim svijetom!"
Bnajalučka Alternativna televizija objavijestila je javnost da je danas primila e-mail zastrašujućeg sadržaja. Redakcija ATV navodi da je prijetnju prijavila policiji te je poručila da je prijetnje neće ušutkati.

Redakcija ATV-a objavila je prijeteći email u u cijelosti:  

"Šta radite vi teški kriminalci po Banjaluci cijelo vrijeme i na kome se vi pokušavate neprestano bogatiti i čije vi bogatstvo snimate i pokušavate politizovati, majku li vam j**** kriminalnu? Nemoj da vam uđem u tu zgradu ATV i da vas sve nabijem na vaš ekran i pobijem javno pred cijelim svijetom! Sklonite se od tuđih života i prestanite glumiti da ste neuništivi i neisključivi. A tog vašeg Dodika ćete svi oplakati i to uskoro, a ne preko njega i vašeg kriminaliteta sebe bogatiti preko snimanja tuđih života!“, stoji u mejlu koji je danas stigao na njihovu adresu. 

 
ATV
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.