16.1.2024. 14:51
0
Nakon stravične eksplozije u Binježevu: Oglasila se kompanija Sarajevogas
Nakon sinoćnje stravične eksplozije u Binježevu u kojoj je poginula jedna osoba, oglasio se i Sarajevogas.

Naime, od jutros se špekulira da je uzrok eksplozije plin koji je negdje curio. Tvrdi se da je na to upozoravano ali da nije bilo reakcije.

Iz KJKP Sarajevogas sad su objavili kratko saopćenje:

"Dispečerski centar KJKP 'Sarajevogas' d.o.o Sarajevo je dobio 15.01.2024. godine u 23:30 sati informaciju da je došlo do eksplozije usljed koje je zapaljen stambeni objekat u naselju Binježevo.

Odmah nakon dojave, ekipe Sarajevogasa su izašle na teren i obustavile dotok gasa. Uviđaj je u toku, ekipe su na terenu, više informacija biće poznato nakon okončanja istrage".

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.