18.1.2024. 17:35
0
Sutra dženaza Mirzi Deliji koji je poginuo u ponedjeljak usljed stravične eksplozije plina
Na Mezarju Kopišanj u Hadžićima sutra će biti ukopan Mirza Delija (27) koji je u ponedjeljak u 23.20 sati poginuo u eksploziji plina i požaru u kući u Binježevu kod Sarajeva.

Dženaza će biti klanjana sutra ispred Centralne džamije Hadžići u 12.45 sati, nakon džume. Tevhid će se proučiti istog dana u toj džamiji u 13 sati.

U eksploziji i požaru povrijeđeni su Mirzini roditelji. Njegov otac je zadobio povrede opasne po život, odnosno teške opekotine cijelog tijela i na liječenju je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Njega je, kako su potvrdili očevici, ekplozija izbacila iz kuće dok je sav bio u plamenu, ali su ga komšije uspjele ugasiti, nakon čega ga je zbrinula Hitna pomoć. Majka je lakše povrijeđena.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.