20.1.2024. 20:55
1
Konaković: "Sabina Silajdžić nema ništa sa strankom Narod i Pravda od marta 2021. godine"
Prvi čovjek stranke Narod i Pravda Elmedin Konaković oglasio se povodom TV-duela Milana Dunovića i Sabine Silajdžić.

On se oglasio na svom X-nalogu kako bi poručio da bi "Dunović stavove profesorice S. S., koja nema ništa s NiP-om od marta 2021. fakturisao NiP-u".

Iskoristio je objavu da prenese dio svog sinoćnjeg gostovanja na TV stanici gdje je prozvao Željka Komšića i Bakira Izetbegovića za izjave od prije 15 godina, kada su govorili da im dan entiteta RS nije sporan.

Usput je na snimku koji je objavio pojasnio zašto je 9. januara u Mostaru rekao da je njemu manifestacija u manjem bh. entitetu održana tog dana "trivijalna", kako se izrazio.

Pojasnio je da time nije želio davati značaj dešavanjima u RS.

U objavi na svom X-nalogu Konaković nije objasnio dotadašnju poziciju dr. Silajdžić u NiP-u.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.