21.1.2024. 9:52
2
Hadžikadić rekao da BiH ima samo jednog predsjednika i da je to Dodik: Trojka dobije ono što ostane!
Osniva se novi politički blok u bh. entitetu Rs, pozvani su svi osim dvije stranke, otkrio je to predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić.

- Čini mi se da ova država ima jednog predsjednika, a to je Milorad Dodik! Radi šta hoće! Dopredsjednik je Dragan Čović! Ono što ostane – ostane Trojki! Konaković, Nikšić, Forto, dvojica ministara i premijer, dobiju ono što ostane, a oni to nazivaju kompromisom. EU trebaju poslušnici koji će njima dvojici dati ono što treba! Međunarodna zajednica Srbiji dala da upravlja, udovoljavaju ‘srpskom svetu’, kazao je Hadžikadić gostujući na Face televiziji, prenosi SB.

No, posebno je zanimljiva Hadžikadićeva najava skorog formiranja novog političkog bloka u Banjoj Luci.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.