30.1.2024. 12:38
3
Stanivuković u znak zahvalnosti "matici Srbiji" dao besplatan parking Srbijancima: Banjalučani će ga plaćati
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković odlučio je i ove godine pokloniti besplatan parking građanima Srbije na području koje administrativno pripada ovom gradu.

Stanivuković je na društvenim mrežama poručio da ovo radi u znak zahvalanosti prema “matici Srbiji”.

"U znak zahvalnosti za svu podršku koju nam naša matica Republika Srbija pruža permanentno godinama unazad donijeli smo odluku da i tokom 2024. godine građani koji posjeduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije besplatno parkiraju na teritoriji grada Banje Luke. Banja Luka je zahvalna", poručio je Stanivuković.

Stanivuković je ovakvu odluku donio i 2021. godine.

Zanimljivo je napomenuti da će građani Banje Luke i ostali bh. državljani parking morati i dalje plaćati.

(Ajdin B.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.