3.4.2024. 14:15
0
Stanivuković smijenio upravu Gradskog groblja koje se spominje u slučaju “Gdje je Sara?”: “Imamo sumnje u mnoge stvari”
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je kako Gradska uprava Banjaluka, nova uprava Gradskog grbolja stoje maksimalno na raspolaganju roditeljima koj itragaju za svojom bebom, a čiji je slučaj objavljen u dokumentarcu "Gdje je Sara?". Istakao je kako je smijenio bivšu upravu Gradskog groblja.

“Nama je u ovom trenutku došlo do smjene u Groblju koju sam inicirao kada sam odlučio da zamijenim prethodno rukovodstvo. Grad Banjaluka i Gradsko preduzeće Groblje stoji maksimalno na raspolaganju. Sve dokumente do kojih možemo doći stavit ćemo ovog trena na raspolaganje. Što se tiče Groblja, imamo sumnje u mnoge stvari i bavimo se time. Groblje treba da vodi detaljni evidenciju i svemu onome što je u nadležnosti preduzeća”, rekao je Stanivuković o slučaju “Gdje je Sara?”.

Komentirao je i film kazavši kako mu djeluje “nadrealno” i da čovjek ne može ni pomisliti da se takve stvari dešavaju. Poručio je kako će biti podrška i dati doprinos da ta priča ne bude pod velom tajne.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.