16.2.2024. 9:34
0
Roditelji ubijenog Farisa Pendeka poslali poruku građanima: Bili ste uz nas u najtežim trenucima, hvala vam
Amir i Erna Pendek, roditelji svirepo ubijenog mladića Farisa Pendeka, oglasili su se na društvenim mrežama i zahvalili domaćoj javnosti koja je im je pružila podršku u proteklim sedmicama.

Poslali su poruku da trebamo čuvati našu djecu koja su jedino blago.

- Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, komšije i rodbino.. U ovim za nas bolnim i najtežim trenucima bili ste uz nas... suosjećali, podijelili tugu i bol i izrazili poštovanje prema našem Farisu. Hvala Vam!

Ta vaša i naša draga omladina, naša zlatna djeca, Farisovi prijatelji, školski drugovi, poznanici.. Oni nam daju snagu da idemo dalje. Čuvajmo našu djecu, oni su nam jedino blago. Da nas Allah dž.š. dragi Bog sačuva od svakog zla, a našem Farisu i svoj nedužno ubijenoj djeci podari lijepi dženet. Amin ja Rabbi, navodi se u objavi porodice Pendek.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.