16.2.2024. 16:02
0
Vlado Đajić snima podcaste u UKC-u RS-a: Dokaz da pratimo svjetske trendove
Direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić najavio je kako će u ovoj zdravstvenoj ustanovi snimati podcaste.

- Sve što radimo u našem UKC-u Republike Srpske radimo punim srcem, uvijek spremni na nove izazove, nova znanja i vještine. Otkako sam na čelu najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj, moji prioriteti se nisu mijenjali - unapređenje postojećih usluga i uvođenje novih, edukacija ljekara i medicinskog osoblja, modernizacija opreme i biti rame uz rame u regionu i svijetu po kvaliteti usluga koje pružamo našim pacijentima. Na tim prioritetima sam istrajan i u tome itekako uspijevamo - navodi on.

Kako kaže, uspijevaju jer vole svoj posao, jer su požrtvovani, maksimalno posvećeni svakom našem pacijentu, edukacijama koje im pomažu da budu najbolji, najstručniji.

- Sve što sam postigao kao generalni direktor UKC Republike Srpske rezultat je mukotrpnog i posvećenog rada ne samo mene, nego prvenstveno mojih saradnika, vrijednih koleginica i kolega, bez čije pomoći ne bismo bili konkurentni i onim najboljim u svijetu.

Naš klinički centar se itekako ima čime da pohvali. Biti prvi, biti dobar, najbolji, nosi breme koje ponosno nosimo. Zato, dragi građani Banje Lluke i Republike Srpske, ponosno najavljujem naš podcast, još jedan način komuniciranja putem kojeg ćete biti u prilici da upoznate naše zaposlene, naše saradnike širom svijeta, projekte na kojima vrijedno radimo i planove koji nas očekuju u budućnosti - najavljuje Đajić na Facebooku.



Podcast UKC Republike Srpske je prvi ovakve vrste na našem području, dodaje on, ali i u zemljama regiona, i "još jedan je od dokaza da pratimo svjetske trendove na samo u medicini, nego i načinu komuniciranja prema svima vama, našim dragim građanima i pacijentima zbog kojih postojimo".

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.