29.2.2024. 18:45
0
Nakon što je oboren izvještaj Domova zdravlja KS, prihvaćena ostavka Abela Baltića
Vršioci dužnosti članova Upravnog odbora Javne ustanove Dom zdravlja Kantona Sarajevo danas su prihvatili ostavku direktora Abela Baltića, koju je podnio 23. februara.

S obzirom da Skupština KS nije usvojila Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju za 2022. godinu, Baltić je podnio ostavku Upravnom odboru.

Također, Vlada je prije toga smijenila i Upravni odbor predvođen Ademirom Spahićem te imenovala vršioce dužnosti članova Upravnog odbora koji čine: predsjednik Dino Selimović te članovi Alma Juković, Namir Čomaga, Vedad Kulenović i Enis Čavčić, saopćeno je iz Javne ustanova Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.